diumenge, 24 de gener del 2016

Missió Trobairitz!

Autora: Cinta Arasa i Carot
Editorial: Animallibres
Any d'edició: 2013
Núm. de pàgines: 119


Aquest llibre, de Cinta Arasa, tracta d'una gata que es diu Trobairitz. La Trobairitz, està vivint una altra de les seves set vides. Ella ens narra la història d'una de les seves primeres vides, que es situa a Tolosa, Llenguadoc. La Trobairitz té una missió, i ella i uns quants companys i companyes la posen en marxa amb molta tinta violeta. Si encara no saps que vol dir Trobairitz, aquest llibre ho explica de meravella, i jo, us el recomano a tots i totes.


Personalment, l'autora al moment d'escriure aquest llibre, va ser molt "empàtica" amb la seva gata Trobairitz. També crec que el llibre té com a principal objectiu transmitre els Drets de les dones i la igualtat de gènere, cosa que trobo genial.

Resultat d'imatges de missió trobairitz

3 comentaris:

  1. Moltes gràcies per tornar-me a fer un lloc a la teva escola! M’encanta la forma que tens de parlar del llibre, buscant vincles amb elements de més enllà de l’argument! Gràcies de debò, i enhorabona per la tria de llibres i pels comentaris que vas fent. Em trec el barret!!

    ResponElimina
  2. Em va encanta aquesta història que posa en coneixement la situació de la dona. Si parles del tema encara et descriminen, et fan callar, ho intenten...al segle XXI que estem...prou vergonya.
    Cinta gran escritora i gran persona. Un abraçada.

    ResponElimina