dilluns, 9 de novembre del 2015

Vaig fer la maleta un dia de juny

Autora: Cinta Arasa i Carot
Editorial: Edicions del Bullent
Any d'ediciò: Febrer de 2014
Num. de pàgines: 228



"Vaig fer la maleta un dia de juny" és una novel·la publicada el febrer de 2014 i escrita per Cinta Arasa i Carot, nascuda el 5 de setembre de 1978 a Tortosa.



El llibre se situa a principis del segle XX. Conta l'història de l'Eulàlia, una noia de 16 anys i de bona família que viu a Barcelona. L'Eulàlia acompanya al seu pare, que és industrial tèxtil, a un viatge de negocis per a ajudar-lo a fer d'intèrpret. Fa la maleta a casa seva i no s'imagina que tardarà molt de temps a desfer-la, si és que la pot desfer mai. Ella creu que la vida de veritat només es llegeix als llibres, però al seu pas per a Anglaterra, descobrirà les condicions de vida dels obrers. Mentre ella i el seu pare són a Anglaterra, a Barcelona succeeix la setmana tràgica. Allà a Anglaterra, coneixerà un jove poc mes gran que ella, que li ensenyarà que vol dir treballar en una fàbrica, i que la vida de veritat també es pot viure.



Resultat d'imatges de vaig fer la maleta un dia de juny














Aquí us deixo l'enllaç d'una entrevista a Cinta Arasa, on molt detalladament, explica el seu llibre; "Vaig fer la maleta un dia de juny":





4 comentaris:

  1. Aviam si segueixes llegint i compartint el que llegeixes, està molt bé!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats per la iniciativa d'aquest blog, està molt i molt bé. Estàs feta tota una senyora crítica literària!! I mil gràcies per parlar de la meva maleta!! Una abraçada i fins aviat!

    ResponElimina